Meistä

Olemme koiria harrastava pariskunta Tuusulan Kellokoskelta.
Molemmat ovat olleet eläinrakkaita lapsesta asti. Omana harrastuksenani ovat olleet koirat, kun taas Janilla esteratsastus.

Kasvattajakurssin kävin talvella 2014.
Kasvattajanimi "Pretty Wild" myönnettiin toukokuussa 2015. Olen suorittanut SuKoKan Kasvattaja-Akatemian.

Jani kävi kasvattajakurssin 2015 ja yhteiseksi kennelnimemme jaettiin 2021.

Olen Suomen Kennelliiton jäsen. Olen toiminut Chihuahua RY:n hallituksen jäsenenä ja tällä hetkellä (2022) Jani jatkaa hallitustyössä. Olen mukana Chihuahua ry:n julkaisutoimikunnassa. Olen ollut Lhasa Apsot ry:n hallituksen jäsen. Olen SuKoKa RY:n jäsen.

Pidämme tulevaisuudessa kasvatuksen suhteellisen pienenä ja keskitymme harrastuksiin.

Harrastamme koiriemme kanssa näyttelyitä, mutta pääsääntöisesti koirat viettävät kanssamme normaalia perhe-elämää karvaisina perheenjäseninä. Silloin tällöin käymme omaksi iloksemme treenailemassa mm. agilityä ja tokoa.

Koirat käyvät useamman kerran päivässä lenkeillä niin lenkkipolkuja pitkin kuin metsässäkin, välillä maastoa vaihdellen. Teemme päivässä vähintään yhden pitemmän reippaan lenkin. Lisäksi pääsy on aina isolle aidatulle takapihallemme. Käymme kesällä myös uimassa. Jokaisen koiran ollessa yksilö suhteutetaan liikunta sen mukaan.

Ruoaksi aikuiset koirat saavat kaksi kertaa päivässä laadukasta nappulaa, raakoja täyslihapullia, sekä öljyä sisältävän aterian.