Meistä

Olemme koiria harrastava pariskunta Mäntsälästä.
Molemmat ovat olleet eläinrakkaita lapsesta asti. Omana harrastuksenani ovat olleet koirat, kun taas Janilla esteratsastus.

Kasvattajakurssin kävin talvella 2014.
Kasvattajanimi "Pretty Wild" myönnettiin toukokuussa 2015. Olen suorittanut SuKoKan Kasvattaja-Akatemian.

Olen Suomen Kennelliiton jäsen. Olen Chihuahua RY:n hallituksen jäsen (julkaisutoimikunnan vetäjä). Toimin Chihuahua ry:n piirikoordinaattorina. Olen SuKoKa RY:n jäsen. Olen ollut Lhasa Apsot ry:n hallituksen jäsen.

Pidämme tulevaisuudessa kasvatuksen suhteellisen pienenä ja keskitymme harrastuksiin.

Harrastamme koiriemme kanssa näyttelyitä, mutta pääsääntöisesti koirat viettävät kanssamme normaalia perhe-elämää karvaisina perheenjäseninä. Silloin tällöin käymme omaksi iloksemme treenailemassa agilityä ja tokoa.

Koirat käyvät useamman kerran päivässä lenkeillä niin lenkkipolkuja pitkin kuin metsässäkin, välillä maastoa vaihdellen. Teemme päivässä vähintään yhden pitemmän reippaan lenkin. Lisäksi pääsy on aina isolle aidatulle takapihallemme. Käymme kesällä myös uimassa. Jokaisen koiran ollessa yksilö suhteutetaan liikunta sen mukaan.

Ruoaksi aikuiset koirat saavat kaksi kertaa päivässä laadukasta nappulaa, raakoja täyslihapullia, sekä öljyä sisältävän aterian.