Historiaa

Olemme aina olleet eläinihmisiä henkeen ja vereen. Koiraharrastuksiin pääsin täysillä mukaan, kun aloin hoitamaan pentuja Follies-kennelissä 2004. Tästä kehkeytyi pitkä ja antoisa suhde labbiksiin ja harrastamiseen mistä olen yhä kiitollinen.

2005 syntyi ensimmäinen täysin oma koirani, Follies Trovatore. Juoksimme "Naksun" kanssa erilaisissa harrastuksissa ja sainkin niistä kattavan pohjan koiraharrastusten maailmaan. Harrastamisen ohessa suoritimme mm. taipumuskokeet.
Kävimme Naksun kanssa paljon näyttelyissä ja titteliltään hän on Suomen muotovalio.


Naksu & hänen kasvattajat ovat opettaneet minulle paljon koirista, harrastuksista ja kasvatuksesta. Naksu viettää eläkepäiviään nykyään isäni ja äitini kanssa

Ensimmäinen chihuahua Ruta Del Sol Rigoletto "Rocco" tuli meille, koska kaipuu näyttelyihin oli kova ja Naksu oli ansainnut eläkepäivät harrastamisista.

Rotuvalinta oli helppo, olen aina halunnut pienen koiran sekä sen kanssa on helppo käydä
näyttelyissä ympäri maailmaa.

Rocco tuli meille Jaana Vahterilta Virosta, koska ihastuin kovasti sen sukuun näyttelymielessä (Misty Meadow's Papageno x Ruta Del Sol Donna Perla .

Roccolle haluttiin kaveri ja kun Rocco meitä oli hetken ihastuttanut päätettiin samasta kennelistä ottaa Ruta Del Sol Mr Mocca "Ringo" (Chidelia Dj Tiesto x Misty Meadow's Liqourice Vodka) .

Tässä vaiheessa ajattelin puhtaasti pelkkää harrastamista ja näyttelyissä kiertelyä, varsinkin kun uroksia otin, mutta tietysti se kaipuu omiin pentuihin ja kasvatukseenkin iski.

Näin ollen meille saapui Virosta Gredi Pikanilta Perfect Sweet Dream kennelistä Lady Marmelade "Lili".

Myöhemmin koiria on tullut lisää ja muutama pentuekin jo saatettu tähän maailmaan. Näiltä kotisivuilta lisää ja vastaan mielelläni herääviin kysymyksiin.

Parhaillaan meillä asuvista koirista (ja yhteisomistuskoirista) löydät tietoa "Nartut" ja "Urokset" kohdista.

Yhteiskuva 2013